interieuradvies - bank, gekleurde wand, desso - vierkant     interieuradvies - ijsblauw met houtstapel - vierkant     interieuradvies - grote raampartij en cactuspoef - vierkant

 

Tijd voor iets nieuws maar nog niet zeker hoe u het gaat aanpakken?
The Finishing Touch biedt advies en styling door een ervaren interieurstyliste.

Het is een belangrijke trend: het hedendaagse interieur vertelt een verhaal over de bewoners. Wie ze zijn, wat ze beleven en waar ze van houden. De sfeer in huis komt tot leven door persoonlijke spullen zoals foto’s, souvenirs, erfstukken, zelfgemaakte objecten en bijzondere verzamelingen met emotionele waarde. Bij het creëren van de perfecte basis voor jouw persoonlijke interieur willen wij je graag helpen.

Bij the Finishing Touch ben je aan het juiste adres voor interieuradvies op maat. We geven stylingtips en concrete ideeën, op een mooie en originele manier gepresenteerd. Een persoonlijk moodboard om de sfeer te proeven, een op maat gemaakte schets en plattegrond van de ruimte om te zien hoe jouw interieur een metamorfose ondergaat. Samen bekijken we de mogelijkheden. Je kunt op ons rekenen van het eerste idee tot de volledige uitvoering.