Projectomschrijving

Kleuradvies Vaals

Een nieuw interieur uitzoeken is leuk. Het is ook spannend want het is soms best een investering. Je verandert je vertrouwde omgeving. Dus dan wil je zeker weten dat je je in je nieuwe inrichting net zo thuis gaat voelen als in het interieur dat je had.

Een familie in Vaals had het plan voor hun restyling eigenlijk al helemaal zelf gemaakt. Soms is het dan fijn als er een onafhankelijk persoon naar kijkt en zegt dat het goed is of er nog een klein extraatje aan toe weet te voegen.

Er waren een aantal wensen, zo wilde de familie de tegels, bank en lamellen graag behouden en dit moest dus qua kleur en stijl in het nieuwe interieur passen. De open haard werd niet gebruikt en die mocht eruit. Bij het huis hoort een mooie tuin waar men graag goed zicht op wilde hebben. Ten slotte waren er al witte hoogglans kasten besteld die ook in het plaatje moesten passen.

In een intakegesprek zijn de plannen besproken. De interieurstyliste is samen met de klant door de woning gelopen. Naar aanleiding van dit bezoek aan huis heeft zij de plannen die er al waren in beeld gebracht en een kleuradvies gegeven voor de muren. Dat was samen met de bevestiging dat hun eigen idee echt goed was voldoende om de knoop door te hakken en er een heerlijk nieuw thuis van te maken.